старший викладач кафедри, механік І розряду

1972 р. – закінчив Херсонське морехідне училище рибної промисловості, за спеціальністю «Експлуатація суднових силових установок».

1983 р. – закінчив Миколаївський кораблебудівний інститут ім. адмірала Макарова за спеціальністю «Суднові силові установки» та здобув кваліфікацію інженера–механіка.

1972–1979 рр. працював механіком ІV, III, та ІІ розряду в ДС Управління «Востокрыбхолодфлот» (м. Владивосток); 1979–1982 рр. інженером конструктором на заводі «Паллада» ХСПО та електромеханіком в НПС «Поиск»; 1982–1992 рр. –механіком ІІ та І розряду на суднах об’єднання «Югрыбпромразведка», АР Крим (Керч); 1992–1995 рр. – працював завідувачем лабораторією суднових енергетичних установок та викладачем спецдисциплін в Херсонському морехідному училищі рибної промисловості.

1994–2006 рр. – працював механіком ІІ та І розряду на суднах компанії «Cosmos» (Греція). 2006–2016 рр. працював механіком І розряду на суднах компанії Marlow Navigation (Кіпр).

Із 2017 р. – провідний інженер тренажерного комплексу «Швартовна станція», кафедри управління судном, ХДМА.

Із 2018 р. – старший викладач кафедри експлуатації суднових енергетичних установок ХДМА.

Дисципліни, що викладає: «Суднові допоміжні установки і системи, вантажні і палубні механізми» (для іноземних студентів), «Загальносуднові механізми та системи, їх експлуатація і управління» та «Організація роботи і управління судновим екіпажем», є керівником плавальної практики здобувачів вищої освіти.

E-mail: satulov.anatolij@ksma.ks.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *