к.т.н., доцент, завідувач кафедри

1998 р. – закінчив Херсонський державний технічний університет за спеціальністю «Технологія машинобудування» та «Економіка» та здобув кваліфікацію спеціаліста з технології машинобудування та бакалавра економіки.

2001 р. –закінчив Херсонський державний педагогічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання» та здобув кваліфікацію магістра трудового навчання, креслення, безпеки життєдіяльності.

2010 р. – закінчив аспірантуру Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) та захистив дисертацію за спеціальністю 05.22.20 – «Експлуатація та ремонт засобів транспорту».

2004 – 2012 рр. працював на посадах старшого викладача і доцента кафедри «Автомобільний транспорт» Херсонського факультету ХНАДУ.

З 2012 р. працює на посаді доцента кафедри експлуатації суднових енергетичних установок.

З 2016 року завідувач кафедри експлуатації суднових енергетичних установок.

Має 8 патентів України, більше 100 друкованих праць, в тому числі 3 навчально-методичних посібника, 2 монографії.

Викладає дисципліни: «Технічне обслуговування і ремонт суднових технічних засобів», «Технічна діагностика суднових енергетичних установок», «Оптимізація режимів роботи суднових енергетичних установок», «Методи забезпечення якості і надійності суднових технічних систем і комплексів», «Методи натурних та модельних випробувань суднових технічних систем і комплексів».

Коло наукових інтересів: дослідження експлуатаційної надійності технічних об’єктів та систем; CAD/CAM/CAE моделювання технічних об’єктів та систем.

E-mail: savchuk.volodymyr@ksma.ks.ua

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5266-850X

Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57201647630

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=ru&user=L-LVb5MAAAAJ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *