Асистент

Працює в Херсонській державній морській академії з 2016 року, на кафедрі англійської мови у судновій енергетиці – з 2021.

Освіта

Херсонський державний університет, 2012. Cпеціальність «Українська мова і література». Професійна кваліфікація – викладач української мови і літератури, вчитель мови (англійської) та зарубіжної літератури.

Херсонський державний університет, 2019-2023. Аспірантка кафедри англійської філології та світової літератури імені Олега Мішуков за спеціальністю 035 Філологія.

Підвищення кваліфікації

Центр професійного розвитку викладача та Науковий парк Херсонської державної морської академії «Інновації морської індустрії», «Розробка електронного курсу дисципліни на базі LMS Moodle з використанням інструментів та сервісів електронного навчання», 2 – 23 листопада 2020 р.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва, «STEM-освіта: науково-практичні аспекти та перспективи розвитку сучасної системи освіти в умовах війни», 10 жовтня – 20 листопада 2022 р.

Сфера наукових інтересів

Новітні методики навчання морської англійської мови та застосування їх у процесі професійної підготовки майбутніх суднових механіків.

Образний простір англомовних поетичних текстів у лінгвокультурологічному та когнітивно-прагматичному вимірі.

Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?hl=ru&user=KNh3OJ8AAAAJ

Orcid: https://orcid.org/0000-0002-2019-1671