Старший викладач кафедри

Закінчив Херсонський національний технічний університет, 2011р. Напрямок підготовки “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”, кваліфікація бакалавр з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

Закінчив Херсонський національний технічний університет, 2012р. Спеціальність “Автоматизоване управління технологічними процесами”, кваліфікація спеціаліст з автоматизованого управління технологічними процесами.

Закінчив Херсонську державну морську академію 2018р, Напрямок підготовки “Морський та річковий транспорт”, ступінь вищої освіти бакалавр, професійне спрямування – судноводіння.

Викладає дисципліни «Інформаційні системи технічного забезпечення суден», «Кібербезпека суднових комп’ютерних систем і мереж», «Кібербезпека та цифрові технології». Педагогічний досвід роботи у вищих навчальних закладах 9 років.

Опубліковав 8 наукових праць, з яких 2 статті у збірниках включених до переліку наукових фахових видань України та 6 тез міжнародних та всеукраїнських конференцій за фахом.

Наукові інтереси: Системи автоматичного керування судном, ідентифікація негативного впливу людського фактору при управлінні водним транспортом, інформаційні технології та кібербезпека за професійним спрямуванням.

ORCID https://orcid.org/0009-0005-8394-3091

Google Scholar https://scholar.google.com.ua/citations?user=uPGe6LQAAAAJ&hl=uk

ResearcherGate https://www.researchgate.net/profile/Onyshko-Dm