17 березня 2021 року в Херсонській державній морській академії відбулись силові змагання з нагоди відкриття тренажерної зали НК №1.

Курсанти Академії та Морського фахового коледжу  змагались за звання найкращих в чотирьох видах програми «Жим штанги лежачи», «Підтягування», «Підйом ніг в упорі на ліктях» та  «Жим ногами в тренажері».

Призові місця у «Жимі штанги лежачи»  розподілилися наступним чином: І місце –  Леухін Нікіта      К121гр. та Ткач Давид К111гр.,  ІІ місце –  Семеніхін Микола К141гр., ІІІ місце –  Новіков Ігор К113гр.

Трійкою лідерів у виді програми «Підтягування» стали : І місце –  Сартісон Денис К211гр., ІІ місце –  Сурков Денис К212гр., ІІІ місце –  Семеніхін Микола К141гр.

Переможцями у виді програми «Підйом ніг в упорі на ліктях» стали:
 І місце –  Севастьянов Олександр К213гр., ІІ місце –  Денисенко Володимир К111гр., ІІІ місце –  Гоцуленко Владислав 123гр.

Найкращі результати у виді програми «Жим ногами в тренажері» показали наступні курсанти: І місце –  Гаран Іван 124 гр., ІІ місце –  Кабанов Віктор К115гр., ІІІ місце –  Галько Єгор    К211 гр.

Поза конкурсом участь у змаганнях прийняв завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Морського фахового коледжу ХДМА Пучков Олександр Леонідович. Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами спортивного клубу та цінними призами придбаними за рахунок коштів Профкому ХДМА.