Старший викладач

Закінчив у 2004 році Херсонський державний університет за спеціальністю “Педагогіка і методика вищої освіти. Англійська, іспанська мова і література” та здобув кваліфікацію вчителя англійської мови, іспанської мови та зарубіжної літератури.

Викладає дисципліни «Англійська мова (за професійним спрямуванням)» «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці» та лабораторний практикум “Тренажерна підготовка” . Є провідним фахівцем навчальної лабораторії «Тренажерний комплекс по відпрацюванню навичок безпеки на воді та боротьбі з пожежею».

У 2015 році закінчив аспірантуру Херсонського державного університету за спеціальністю 13.00.04 – «Теорія та методика професійної освіти». Наукові інтереси: професійна підготовка кадрів морського торгового флоту.

У 2020 р. закінчив Херсонську державну морську академію, здобув кваліфікацію: освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр, спеціальність – морський та річковий транспорт, професійне спрямування – експлуатація суднових енергетичних установок.

Співавтор навчальних посібників для студентів 1 та 2 курсу.

Підвищення кваліфікації

Проходив стажування на кафедрі теорії та практики перекладу Херсонського національного технічного університету (2015 р.), на торгових суднах від компанії Марлоу Навігейшн (2018р.)

Державний вищий навчальний заклад “Херсонський державний аграрний університет” Інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки, кафедра іноземної мови, 23.06.2018 р. Тема: новітні технології у викладанні англійської мови технічного спрямування.

https://orcid.org/0000-0002-9318-4384

https://scholar.google.com/citations?hl=ru&user=XHWd-0EAAAAJ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *