Старший викладач

Стаж науково – педагогічної роботи 10 років в ХДМА.

У 2006 році закінчила Національний університет кораблебудування і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Кораблі та океанотехніка».

З 2006 року п’ять років працювала в ЦКБ «Ізумруд» інженером-конструктором, виконувала розрахунки з теорії судна та міцності корпусів суден. Що дає змогу насичити викладання практичним досвідом.

Викладає дисципліни «Теорія та будова судна», «Забезпечення морехідних якостей судна».

На високому рівні володіє сучасними засобами навчання, у тому числі з використанням мультимедійного обладнання та сучасними інформаційними технологіями.

Є співавтором навчального посібника «Морехідні якості судна», брала участь у міжнародних науково-практичних конференціях, має публікації в збірниках тез міжнародних конференцій.

Інтереси: удосконалення викладання спецдисциплін, використання комп’ютерних комунікацій необхідних для успішної професійної діяльності.

В період з 01.10.2014 р. по 31.10.2014 р. стажувалася в ДП Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України, регіональне представництво м. Херсон.

В січні 2021 року пройшла електронне навчання: практикум з активних методів (професійний розвиток педагогічних та науково-педагогічних працівників в частині використання комп’ютерних комунікацій необхідних для успішної професійної діяльності).

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=L6KZi6wAAAAJ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *