старший викладач кафедри

Закінчила Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова у 2006р. за спеціальністю «Програмне забезпечення автоматизованих систем» та здобула кваліфікацію – спеціаліст з програмного забезпечення автоматизованих систем. Закінчила аспірантуру за спеціальністю 05.08.01 «Теорія корабля і будівельна механіка» у 2009 році у НУК ім. адм. Макарова (м. Миколаїв).

 Закінчила Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова у 2019р. за спеціальністю «Суднобудування» та здобула кваліфікацію – ступінь вищої освіти Магістр.

Викладає дисципліну «Теорія та будова судна» протягом 7 років. Загальний педагогічний досвід роботи у вищих навчальних закладах – 14 років.

Корнелюк Ольга Миколаївна є автором/співавтором більш 20 наукових статей у фахових виданнях України (з них 2 статті – у наукометричній базі Scopus, 2 статті – у наукометричній базі Index Copernicus) та понад 24 публікацій у збірниках тез міжнародних та всеукраїнських конференцій за фахом.

Наукові інтереси: питання теорії та будови судна, удосконалення викладання спецдисциплін, CFD-моделювання, гідродинаміка судна, підвищення ефективності рушійно-рульового комплексу судна.

Підвищення кваліфікації або стажування: ХДЗ «Паллада» (2014р.), ТОВ «Smart Maritime Group» (2019р.). Лютий 2021р. – проходжу курс підвищення кваліфікації «Blended learning як інноваційна форма організації освітнього процесу в ЗВО».

Orcid: https://orcid.org/0000-0002-2444-1340

Google Scholar

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *