Кандидат технічних наук, професор кафедри

У 1995 р. закінчив Херсонський державний педагогічний інститут ім. Н.К. Крупської за спеціальністю «Математика», кваліфікація – вчитель математики, інформатики та обчислювальної техніки

У 2009 р. закінчив Вищий навчальний заклад «Херсонський державний морський інститут» за спеціальністю «Судноводіння», кваліфікація – спеціаліст судноводіння

Кандидат технічних наук з 2016 року. Спеціальність 05.26.01 – охорона праці.

У 2019 році присвоєно вчене звання доцента кафедри судноводіння та електронних навігаційних систем.

У 2023 році присвоєно вчене звання професора кафедри безпеки життєдіяльності та професійно-прикладної фізичної підготовки.

Член редакційної колегії наукового журналу «Науковий вісник ХДМА».

Виконавець наукової теми кафедри судноводіння та електронних навігаційних систем: «Удосконалення системи управління та організації виробничого процесу на судах, підвищення безпеки плавання, забезпечення безпеки людини на морі, рішення проблем збереження та зміцнення здоров’я моряків, покращення умов їх праці, побуту та відпочинку».

Здійснював роботу в 2016-2021 рр. у складі оргкомітету Всеукраїнської студентської наукової конференції «Сучасні проблеми морського транспорту та безпека мореплавства».

Має 65 публікацій, з них 57 наукових та 8 навчально-методичного характеру, у тому числі 5 наукових праць, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях.

Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 45 праць, з них 37 наукових та 8 навчально-методичного характеру, у тому числі 5 публікацій у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.

У 2018 році закінчив курс навчання з англійської мови, що відповідає загальноприйнятому європейському стандарту В2 (незалежний користувач з поглибленим рівнем знань).