Науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови в судноводінні Валентина Кудрявцева, професор, завідувач кафедри, Світлана Барсук, доцент, заступник завідувача кафедри з методичної роботи,  Олена Фролова, доцент, заступник завідувача кафедри з наукової роботи взяли участь у Міжнародному вебінарі з морської англійської мови «Виклики та інновації для сталого розвитку і навчання упродовж життя», який відбувся 16-17 лютого 2023 року.

Вебінар, вперше проведений з 2019 року, організовано Міжнародною асоціацією  викладачів морської англійської мови (IMLA). Він надав чудову можливістю для міждисциплінарних   дискусій і обміну ідеями з тих питань, які постають перед морською освітою у нинішній період швидких змін у глобальному морському співтоваристві, спрямованих як на ефективне використання здобутків минулого, так і на необхідність успішної орієнтації у майбутньому.

Вебінар став глобальним форумом для всіх учасників, де вони поділитися досвідом, навчальними матеріалами і методикою, обмінялися ідеями. Викладачі ХДМА розповіли про свій інноваційну практику онлайн навчання на основі власних електронних посібників на навчальній платформі Мудл.