26 жовтня стартував Hello Project у співпраці з університетом Плімут (Великобританія) під керівництвом Ірини ШВЕЦОВОЇ, заступниці завідувача кафедри англійської мови в судноводінні з організаційної роботи. Метою цієї співпраці став обмін досвідом, обговорення тем, що цікавлять учасників, а також практика англійської мови.

Протягом трьох місяців курсанти ХДМА та студенти Плімутського університету щотижня зустрічалися у форматі Zoom-конференцій, щоб поспілкуватися на різні теми. Вони порівнювали навчання та студентське життя в Україні та Великобританії, говорили про традиції святкування Різдва та Нового року, рекомендували фільми та музику. Студенти ділилися власним досвідом вивчення англійської мови та аналізували відмінності між її американським та британським варіантами. Проект виявився цікавим і корисним, тому учасники домовилися про продовження співпраці.

Необхідно відзначити активність курсантів факультету судноплавства ХДМА та їхнє бажання вдосконалювати і розвивати свої мовленнєві навички:

Група 111-1 – Владислав ЮРКОВ, Ростислав ЮРКОВ, Юрій ПАРАСЄЙ,

Олександр ЮДЧЕНКО, Артур КИРИЛОВЕЦЬ, Михайло ХОЛІН

Група 121-2 – Владислав ДОГАРЄВ, Кирило ФРОЛЕНКОВ

Група 122-1 – Даніїл ЗЯБЛОВ

Група 122-2 – Максим МЕЛЬНИЧЕНКО

Група 123-1 – Антон РОДІОНОВ.

Бажаємо нашим студентам успіхів!