У Херсонській державній морській академії 17 березня 2021 року відбулись силові змагання з нагоди відкриття тренажерної зали НК №1.

Курсанти Академії та Морського фахового коледжу  змагались за звання найкращих в чотирьох видах програми «Жим штанги лежачи», «Підтягування», «Підйом ніг в упорі на ліктях» та  «Жим ногами у тренажері».

Призові місця у «Жимі штанги лежачи»  розподілилися наступним чином: І місце –  Нікіта Леухін  (К121гр.) та Давид Ткач (К111гр.),  ІІ місце –  Микола Семеніхін (К141гр.), ІІІ місце –  Новіков Ігор (К113гр.)

Трійкою лідерів у виді програми «Підтягування» стали : І місце –  Денис Сартісон (К211гр.), ІІ місце –  Денис Сурков (К212гр.), ІІІ місце –  Микола Семеніхін (К141гр.)

Переможцями у виді програми «Підйом ніг в упорі на ліктях» стали:

 І місце –  Олександр Севастьянов (К213гр.), ІІ місце –  Володимир Денисенко (К111гр.), ІІІ місце –  Владислав Гоцуленко (123гр.)

Найкращі результати у виді програми «Жим ногами у тренажері» показали наступні курсанти: І місце –  Іван Гаран (124 гр.), ІІ місце –  Віктор Кабанов (К115гр.), ІІІ місце –  Єгор Галько (К211 гр.)

Поза конкурсом участь у змаганнях взяв завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Морського фахового коледжу ХДМА Пучков Олександр Леонідович.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами спортивного клубу та цінними призами придбаними за рахунок коштів Профкому ХДМА.

Дякуємо за активну участь курсантам Академії та Коледжу!

Запрошуємо здобувачів вищої освіти та співробітників академії та Морського фахового коледжу ХДМА на заняття в тренажерній залі відповідно до затвердженого розкладу (Відповідальний старший викладач кафедри БЖ ППФП Свирида Валерій).