В.о. завідувача кафедри, доцент кафедри, кандидат технічних наук, капітан далекого плавання


У 2014 році закінчив навчання у Херсонській державній морській академії та отримав диплом магістра з відзнакою зі спеціальності «Судноводіння».

У 2019 році захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності 05.22.13 – «Навігація та керування рухом». Тема дисертації: «Методи та моделі підвищення ефективності морської навігації на основі навігаційних інерціальних систем в умовах невизначеності»

З 2007 по 2019 рік працював на суднах різних типів компанії Marlow Navigation. 3 2014 по 2016 працював на навчально-тренажерному судні “Warnow Jupiter” та в крюїнговій компанії Marlow Navigation Ukraine на посаді трейнінг-офіцера, де провів понад 1000 інтерв’ю з працевлаштування рядового та офіцерського складу. З 2016 року працював на суднах контейнеровозах на посаді старшого помічника капітана. Звання капітан далекого плавання присвоєно у 2019 році. Провідний інструктор Херсонського морського спеціалізованого тренажерного  центру з 2018 року. Ліцензований інструктор з Глобальної морської системи зв’язку під час лиха для навчання загального та обмеженого оператору ГМЗЛБ.

Дійсний член Морського інституту Великобританії (MNI – Member of the Nautical Institute), та Міжнародної асоціації лекторів морських університетів (IMLA – International Maritime Lecturers Association)

Експерт робочої групи Міжнародної асоціації морських університетів (IAMU –  International Association of Maritime Universities) з детального перегляду міжнародної конвенції та кодексу ПДНВ у 2021 році.

Викладає дисципліну «Управління судном» та вибіркову дисципліну «Підготовка до інспекцій державного портового нагляду» Наукові інтереси: безпечне та ефективне планування переходу судна, оператор морських автономних надводних суден, змішане навчання, емоційний інтелект  та мотивація здобувачів вищої освіти до досягнень високих результатів навчання та побудування  успішної кар’єри.

Orcid: https://orcid.org/0000-0002-4299-6614
Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?user=TzwdifEAAAAJ&hl=ru

Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57219237669

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *