За підтримки Херсонської державної морської академії 18 вересня 2020 року відбулося святкування першої річниці роботи в Херсоні ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту».

На урочистий захід, який проводився з урахуванням карантинних обмежень,  завітали представники Адміністрації морських портів України , Адміністрації Херсонського морського порту, крюїнгових компаній та засобів масової інформації.

Директор ДП «МОРРІЧСЕРВІС» Ірина Костюк звітувала про рік роботи в Херсоні. Після цього відбулося підписання меморандуму про співпрацю між ДП  «Сервісний центр морського та річкового транспорту» та Херсонською державною морською академією. У рамках цього меморандуму 14-м  кадетам-вихованцям ХДМА в урочистій обстановці  вручили посвідчення особи  моряка,  ще 30-ть курсантів отримали інформаційно-консультаційні послуги. 

Учасникам заходу продемонстрували  відеозвернення Міністра інфраструктури України Владислава Криклія й голови Державної служби морського та річкового транспорту України Сергія Звягінцева.  Прикрасив святкування виступ соліста музичного гурту «Тінь Сонця» Сергія Василюка.

Соціально-культурні акції та мистецькі проєкти ДП «Моррічсервіс» спрямовані на підтримку кращих морських традицій і задоволення естетичних потреб представників морської спільноти.

Командування ХДМА привітало колектив ДП «Моррічсервіс» з річницею та побажало підкорення нових професійних висот.