На базі офісу крюінгової компанії-партнеру Марлоу Навігейшен Україна 17 жовтня відбулось урочисте підписання щорічного, вже 17-го, доповнення до основного договору про комплексну співпрацю між Херсонською державною морською академією та компанією Marlow Navigation (Кіпр).

Під час заходу у змішаному форматі, за присутності членів Вченої ради академії, в.о. ректора Василь Чернявський доповів про головні аспекти тривалої багаторічної і плідної взаємодії Херсонської державної морської академії із компанією Marlow Navigation.

Співдиректор компанії Ян Меєрінг комплексно підвів підсумки за минулий рік та запевнив колектив Академії у всебічній підтримці.

Було обговорено складності воєнного часу, та їх подолання завдяки двосторонній праці та підтримці з боку компанії Marlow Navigation.

Сторони урочисто підписали уроду про співпрацю та висловили побажання у подальшій спільній роботі задля підвищення якості освітньої діяльності та практичної підготовки курсантів Херсонської державної морської академії.