5 листопада 2020 року на платформі Skype відбулося онлайн-засідання методичного об’єднання викладачів екології, безпеки життєдіяльності та охорони праці закладів фахової передвищої освіти Херсонської області.

  У заході взяли участь викладачі Морського фахового коледжу Херсонської державної морської академії Ауріка Левківська й Альона Сокол.

  Учасники заходу підбили підсумки роботи об’єднання за 2019–2020 навчальний рік, розглянули та затвердили до друку методичні розробки членів спілки й обговорили переваги платформи MOODLE для електронного навчання.

  Ауріка Левківська виступила з доповіддю на тему: «Moodle як універсальна платформа для e-learning». Викладачка поділилася з колегами досвідом використання платформи Moodle у процесі викладання основ екології.

  Члени об’єднання розглянули питання організації конкурсу-захисту творчо-пошукових та науково-дослідницьких робіт з екології, безпеки життєдіяльності та охорони праці серед студентів закладів фахової передвищої освіти у дистанційній формі. Курсанти ІІ курсу судноводійного відділення Богдан Мотуз і Микола Гуцу представлятимуть Морський коледж ХДМА у конкурсі з безпеки життєдіяльності з роботою «Небезпечні фактори задимлення та шляхи його уникнення для членів екіпажу судна», яку юнаки виконали під керівництвом викладачів Гліба Бараненка та Альони Сокол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *