До відзначення Всесвітнього тижня моря, оголошеного Міжнародною морською організацією (ІМО), традиційно долучився Морський коледж ХДМА. Зазвичай, це свято відзначається останнього тижня вересня.

  Під час заходу була проведена інтелектуальна гра «Bookdivng у професію, або Що я знаю про професію судноводія». Організували дійство завідувачка бібліотеки Ганна Прокопчук і викладачка Олена Самофалова. Бібліотекарка Інна Гороховська розповіла курсантам К–111 гр. про історію свята й закцентувала увагу на проголошеній цього року ідеї-попередженні – «Стале судноплавство для сталої планети».

  Курсанти брали активну участь в інтелектуальних іграх і вікторинах «Кіт у мішку», «Відгадай професію», «Бувалий моряк», «Морська термінологія», «Морська пошта з пляшки».

  Ігри не тільки розкрили творчий та інтелектуальний потенціал курсантів, але й розширили знання про обрану професію судноводія, яка потребує глибоких знань, умінь і практичних навичок.

  Також у рамках святкового тижня пройшли різноманітні заходи, які організували працівники бібліотеки коледжу:

  • short інформація «Всесвітній день моря – 2020. Стале судноплавство для сталої планети»;
  • інформаційна листівка «Морські періодичні видання – світ нових фахових знань»;
  • аrt-мікс виставка «Пером і пензлем: художники і поети малюють море»;
  • тематична поличка «Моя професія: обираю море».

  Заходи підготували й провели завідувачка бібліотеки Ганна Прокопчук, бібліотекарка Інна Гороховська і працівниці книгозбірні Ірина Мосейченко, Ніна Галузинська, Любов Ратушна, Лідія Писанець.

  Усесвітній тиждень моря у Морському коледжі був насиченим і цікавим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *