5 червня 2024 р. відбулася ІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Актуальні проблеми викладання освітніх компонент соціально-гуманітарного спрямування у вищій школі», організована викладачами кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та інноваційної педагогіки ХДМА.

Конференція стала можливою завдяки співорганізаторам: Науковому парку ХДМА «Інновації морської індустрії», Плімутському університету (Велика Британія), Литовській морській академії (Литва), Батумській морській академії (Грузія), Дунайському інституту Національного університету «Одеська морська академія», Державному біотехнологічному  університету, Київському столичному університету імені Бориса Грінченка, Поліському національному університету, Міжнародній асоціації психологів та тренерів-експертів.

Викладачі соціально-гуманітарних дисциплін та морської англійської мови ХДМА, здобувачі освіти ХДМА обмінялися досвідом з колегами з 11-ти провідних вітчизняних ЗВО та світових вишів з Грузії, Литви, Великої Британії, США за напрямками:

  • Теоретико-практична майстерня «Соціально-гуманітарні дисципліни у вищій школі»
  • Науковий Sandpit «Професійний розвиток викладачів англійської мови у вищій школі»
  • Воркшоп «Актуальні проблеми психології: теорія та практика»
  • Круглий стіл «Менеджмент: сучасні технології та практики».

Дякуємо колегам з України та провідних країн світу за обмін думками, ідеями, досвідом, і сподіваємося на наступну зустріч вже у мирній країні. Дякуємо ЗСУ за захист і можливість працювати на благо України!