1 травня 2024 року у рамках очно-дистанційної зустрічі “MARITIME INTERVIEW MASTERY” кадети ХДМА знову отримували необхідні знання та навички для успішної кар’єри в морській індустрії.

  Захід був організований Молодіжною радою ПРМТУ за ініціативи морського амбасадора доброї волі ІМО в Україні в межах платформи Sail Smart: Valuable Insights.

Олег ГРИГОРЮК — моряк, морський амбасадор доброї волі ІМО в Україні, голова Професійної спілки робітників морського транспорту України, розповів про особливості мореплавства в умовах сьогодення, про переваги навчання в морських закладах, можливе стрімке кар’єрне зростання кваліфікованого моряка та повідав про інсайди морського життя з особистого, успішного кейсу.

Також, у ході зустрічі, поділився деталями реальних співбесід у крюінгу, практичними навичками для підготовки і проходження співбесід та  досконалого заповнення CV(Curriculum Vitae) директор крюінгу ASP Crew Management Services Ukraine Ltd  Олександр ТАЮНОВ.

Вадим ПОЛІЩУК, викладач Херсонської державної морської академії та т.в.о. голови ППО ХДМА, який також має досвід роботи в морі за спеціальністю на посаді помічника капітана на різних типах суден, поділився особистим досвідом в проходженні співбесід.