Кандидат технічних наук, доцент кафедри судноводіння за сумісництвом

У 1998 р. закінчив Херсонський державний педагогічний інститут за спеціальністю “Фізика та інформатика” та отримав кваліфікацію: вчитель фізики, інформатики, астрономії і безпеки життєдіяльності.

У 1999 р. закінчив Херсонський державний педагогічний університет, за спеціальністю “Педагогіка і методика середньої освіти. Фізика”, кваліфікація: магістр фізики, астрономії і безпеки життєдіяльності.

Подалі, у 2009 р. закінчив ВНЗ “Херсонський державний морський інститут”, за спеціальністю “Судноводіння”, кваліфікація: спеціаліст судноводіння.

Працював з 1998-2000 рр. у Херсонському державному педагогічному університеті старшим лаборантом кафедри методики фізики.

З 2000 по 2016 рр. працював у Морському коледжі Херсонської державний морської академії і займав наступні посади: викладач, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки, завідувач судноводійного відділення, заступник начальника коледжу з методичної роботи, заступник начальника коледжу з навчально-методичної роботи, заступник начальника коледжу з навчальної роботи, перший заступник начальника коледжу

У 2012 р. захистив кандидатську дисертацію за темою: «Дисертація “Формування професійної компетентності майбутніх судноводіїв у процесі вивчення фахових дисциплін” за спеціальністю  «Теорія і методика професійної освіти».

2016-2020 рр. працював у  ПЗ “Морський інститут післядипломної освіти імені контр-адмірала Федора Федоровича Ушакова” на посаді першого проректора.

2020-2021 рр. – ПВНЗ “Одеський морський інститут” – перший проректор.

З 2021 р. працює у  Морському коледжі Херсонської державної морської академії на посаді завідувача судноводійного відділення  Викладає дисципліну «АСТРОНОМІЧНІ МЕТОДИ НАВІГАЦІЇ» 

orcid

scopus